Urnengraf met groot hart

Urnengraf met groot hart foto 1
Het grote hart in dit grafmonument voor urnen springt direct in het oog. Er is gekozen voor een hoogwaardig natuursteen met een diepe, warme kleur en textuur. Op het letterplaat is veel ruimte om de naam en nog een gedicht te plaatsen. De letters komen... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19685
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Bruin, donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars, Rood/oranje/bruin
Staande deel Natuursteen

Productomschrijving

Het grote hart in dit grafmonument voor urnen springt direct in het oog. Er is gekozen voor een hoogwaardig natuursteen met een diepe, warme kleur en textuur. Op het letterplaat is veel ruimte om de naam en nog een gedicht te plaatsen. De letters komen extra goed uit als deze worden gezandstraald en vervolgens met een lichte verf worden ingeschilderd. Zo is onder de meeste lichtomstandigheden het monument goed te lezen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.