Urnenmoment - glas en lood

Bijzonder urnenmonument in glas en lood. Op het glas is belettering aangebracht die in zonnige omstandigheden geprojecteerd wordt op het onderliggende natuursteen.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet gra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3309
Collectie Kunstenaars, Modern
Materiaal Brons, Glas, Lood
Persoonlijke toevoeging Bol, bal of zon, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Bol, bal of zon, Rond
Vormgeving Rond

Productomschrijving

Bijzonder urnenmonument in glas en lood. Op het glas is belettering aangebracht die in zonnige omstandigheden geprojecteerd wordt op het onderliggende natuursteen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.