Urnenmonument - blauw

Urnenmonument - blauw foto 1
Rond urnenmonument waar in het midden een spiraalvorm is uitgewerkt. De belettering is eveneens cirkelvormig aangebracht waardoor het monumentje een fraaie uitstraling krijgt.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan i... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3327
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs

Productomschrijving

Rond urnenmonument waar in het midden een spiraalvorm is uitgewerkt. De belettering is eveneens cirkelvormig aangebracht waardoor het monumentje een fraaie uitstraling krijgt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.