Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnengraf met bronzen beeld

Urnengraf met bronzen beeld foto 1
Urnengraf met bronzen beeld en gezandstraalde rivier. De belettering is uitgevoerd in verheven brons.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13688
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Kort graf, Natuursteen, Urnenplaten
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten
Thema Brug

Productomschrijving

Urnengraf met bronzen beeld en gezandstraalde rivier. De belettering is uitgevoerd in verheven brons.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.