Urnengraf met bronzen beeld

Urnengraf met bronzen beeld foto 1
Urnengraf met bronzen beeld en gezandstraalde rivier. De belettering is uitgevoerd in verheven brons.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13688
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen, Kort graf
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Mensen , Rivier
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Mensen
Thema Brug
Vormgeving Mensen/heiligen

Productomschrijving

Urnengraf met bronzen beeld en gezandstraalde rivier. De belettering is uitgevoerd in verheven brons.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.