Urnenmonument - golven

Vierkant urnenmonument, door de toegepaste bewerking ontstaat er een bevroren golfpatroon in het natuursteen, symbool voor de verstilde golfslag van de levenszee..Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hier... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3179
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Kleur licht, Wit
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Vierkant urnenmonument, door de toegepaste bewerking ontstaat er een bevroren golfpatroon in het natuursteen, symbool voor de verstilde golfslag van de levenszee..
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Natuursteen