Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument - golven

Vierkant urnenmonument, door de toegepaste bewerking ontstaat er een bevroren golfpatroon in het natuursteen, symbool voor de verstilde golfslag van de levenszee..Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet gra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3179
Collectie Kunstenaars
Graftype Kort graf
Materiaal Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Vierkant urnenmonument, door de toegepaste bewerking ontstaat er een bevroren golfpatroon in het natuursteen, symbool voor de verstilde golfslag van de levenszee..
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.