Urnenmonument glas in lood

Urnenmonument glas in lood foto 1
Een urnenmonument kan op veel manieren worden vormgegeven. Soms is het alleen een gedenkplaat op een urnenkelder, in dit geval is er qua ontwerp en uitvoering flink uitgepakt. De urn zelf is van lood en staat op een zuil van natuursteen. Op de zuil is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35215
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Grafzerken, Kleurrijk, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Materiaal Glas, Lood, Natuursteen, RVS
Productsoort Vaas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een urnenmonument kan op veel manieren worden vormgegeven. Soms is het alleen een gedenkplaat op een urnenkelder, in dit geval is er qua ontwerp en uitvoering flink uitgepakt. De urn zelf is van lood en staat op een zuil van natuursteen. Op de zuil is een bijzonder rond glas in lood ornament geplaatst met een aantal persoonlijke illustraties. Het urnengraf is rondom omrand met rvs en daarbinnen is het graf bedenkt met split.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.