Urnenmonument glass fusion

Dit urnenmonument bestaat uit een granieten sokkel met gezandstraalde tekst. Het monument is gedecoreerd met een zon in heldere gele en oranje tinten.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1294
Collectie Beelden en Symbolen, Kleurrijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Geel, Oranje
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit urnenmonument bestaat uit een granieten sokkel met gezandstraalde tekst. Het monument is gedecoreerd met een zon in heldere gele en oranje tinten.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen