Urnenmonument ruwe zuil

Urnenmonument ruwe zuil foto 1
Een ruwe natuursteenzuil vormt de basis van dit monument. Door de toegepaste bewerking is de fraaie structuur van het materiaal goed zichtbaar. De belettering is uitgevoerd in brons.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1444
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Een ruwe natuursteenzuil vormt de basis van dit monument. Door de toegepaste bewerking is de fraaie structuur van het materiaal goed zichtbaar. De belettering is uitgevoerd in brons.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.