Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenplaat - brons

Urnenplaat - brons foto 1
Urnenplaat uit onze huisselectie in een lichtgekleurde natuursteensoort. De belettering en decoratie is uitgevoerd in brons.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langduri... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3444
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Algemeen, Brons, Eenvoudig tot bijzonder, Natuursteen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Boom
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Urnenplaat uit onze huisselectie in een lichtgekleurde natuursteensoort. De belettering en decoratie is uitgevoerd in brons.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.