Urnenplaat - brons

Urnenplaat - brons foto 1
Urnenplaat uit onze huisselectie in een lichtgekleurde natuursteensoort. De belettering en decoratie is uitgevoerd in brons.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acce... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3444
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Materiaal Brons, Natuursteen

Productomschrijving

Urnenplaat uit onze huisselectie in een lichtgekleurde natuursteensoort. De belettering en decoratie is uitgevoerd in brons.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen