Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenplaat

Urnenplaat foto 1
Urnenplaat met een verheven boom, symbool voor de boom des levens. De belettering van dit monumentje is uitgevoerd in duurzaam brons.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwer... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3308
Collectie Kunstenaars, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Materiaal Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Urnenplaat met een verheven boom, symbool voor de boom des levens. De belettering van dit monumentje is uitgevoerd in duurzaam brons.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.