Urnenplaat met brons

Op deze urnenplaat is een fraai groen gepatineerd bronzen blad geplaatst.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3143
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Kleur Groen
Materiaal Brons, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Op deze urnenplaat is een fraai groen gepatineerd bronzen blad geplaatst.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.