Urnenplaat met bronzen blad

Urnenplaat met bronzen blad foto 1
Sierlijke urnenplaat, gedecoreerd met een bronzen blad. Het afgevallen blad symboliseert de vergankelijkheid van het leven.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze sym... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3142
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Urnenplaten
Graftype Algemeen, Kort graf
Kleur licht
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit

Productomschrijving

Sierlijke urnenplaat, gedecoreerd met een bronzen blad. Het afgevallen blad symboliseert de vergankelijkheid van het leven.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen