Urnenplaat met bronzen blad

Urnenplaat met bronzen blad foto 1
Sierlijke urnenplaat, gedecoreerd met een bronzen blad. Het afgevallen blad symboliseert de vergankelijkheid van het leven.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze sym... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3142
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Urnenplaten
Graftype Algemeen, Kort graf
Kleur licht
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Boom

Productomschrijving

Sierlijke urnenplaat, gedecoreerd met een bronzen blad. Het afgevallen blad symboliseert de vergankelijkheid van het leven.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.