Urnmonument met glas

Een kunstzinnig vormgegeven zuil met glazen platen aan de voor- en achterzijde. Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Grafkunst is er in vele vormen. Van een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1268
Collectie Glas, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Materiaal Glas, Lood
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Een kunstzinnig vormgegeven zuil met glazen platen aan de voor- en achterzijde.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.