Loden zuil gedenkteken

Loden zuil gedenkteken foto 1
Gedenkteken met een zuil van lood. De witte tekst en vogels zijn op de glasplaat gesmolten en zullen niet meer vervagen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22843
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Lood, Natuursteen
Subtype Enkel staand

Productomschrijving

Gedenkteken met een zuil van lood. De witte tekst en vogels zijn op de glasplaat gesmolten en zullen niet meer vervagen.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen