Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Loden zuil gedenkteken

Loden zuil gedenkteken foto 1
Gedenkteken met een zuil van lood. De witte tekst en vogels zijn op de glasplaat gesmolten en zullen niet meer vervagen.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22843
Collectie Exclusief, Kunstenaars
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Lood
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Vogel

Productomschrijving

Gedenkteken met een zuil van lood. De witte tekst en vogels zijn op de glasplaat gesmolten en zullen niet meer vervagen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.