Urnmonument met glazen tekstplaat

Glasplaat met gezandstraalde tekst bevestigd met RVS-afstandhouders op ruw gehakt natuursteen.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1008
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Glasplaat met gezandstraalde tekst bevestigd met RVS-afstandhouders op ruw gehakt natuursteen.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.