Urnengraf hart

Urnengraf hart foto 1
Urnengraf met een glazen hart. Rondom het hart loopt een lichtblauwe bies om het geheel te accentueren.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20157
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Urnenplaten
Graftype Grafzerken
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Grijs

Productomschrijving

Urnengraf met een glazen hart. Rondom het hart loopt een lichtblauwe bies om het geheel te accentueren.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen