Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnmonument met kleurige glasplaten

De stroken kleurig glas verlenen de natuurstenen zuil een bijzondere uitstraling. Het voetstuk is uitgevoerd in dezelfde soort natuursteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1279
Collectie Beelden en Symbolen, Glas, Modern, Natuursteen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Beige
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

De stroken kleurig glas verlenen de natuurstenen zuil een bijzondere uitstraling. Het voetstuk is uitgevoerd in dezelfde soort natuursteen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.