Urnmonument met kleurige glasplaten

Urnmonument met kleurige glasplaten foto 1
De stroken kleurig glas verlenen de natuurstenen zuil een bijzondere uitstraling. Het voetstuk is uitgevoerd in dezelfde soort natuursteen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen va... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1279
Collectie Beelden en Symbolen, Modern
Graftype Enkel
Kleur Beige
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Enkel staand

Productomschrijving

De stroken kleurig glas verlenen de natuurstenen zuil een bijzondere uitstraling. Het voetstuk is uitgevoerd in dezelfde soort natuursteen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.