Vierkant kort graf

Kort grafmonument waarop een glad afgewerkte veldkei is geplaatst. De belettering op de kei kan worden uitgevoerd in duurzaam en sierlijk brons.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3239
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Materiaal Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Kort grafmonument waarop een glad afgewerkte veldkei is geplaatst. De belettering op de kei kan worden uitgevoerd in duurzaam en sierlijk brons.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.