Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zuil in graniet met rand van zonnebloemen

Een strak vormgegeven urnenmonument in graniet met een fraaie structuur. De rand van zonnebloemen verleent het monument een natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het to... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1418
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Zonnebloem
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuursteen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Zonnebloem
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Een strak vormgegeven urnenmonument in graniet met een fraaie structuur. De rand van zonnebloemen verleent het monument een natuurlijke uitstraling.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.