Zuil met trap

Natuurstenen zuil met aan de bovenzijde een vergulde trap. De trap symboliseert de opgang naar de hemel.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3358
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur licht
Materiaal Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Natuurstenen zuil met aan de bovenzijde een vergulde trap. De trap symboliseert de opgang naar de hemel.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen