Zuil van kalksteen

Zuil van kalksteen foto 1
Urnmonument van kalksteen met bronzen tekst. De grafbedekking bestaat uit Braziliaans edelsplit. Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1712
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Lichte grafstenen, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Urnmonument van kalksteen met bronzen tekst. De grafbedekking bestaat uit Braziliaans edelsplit.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen