Bent u op zoek naar een grafsteen? Al ruim 74 jaar maken en plaatsen wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Wanneer u door ons een grafmonument wilt laten maken, dan helpen wij u van begin tot eind. Dat betekent van het ontwerpen van een gedenkteken binnen uw budget, tot de vervaardiging en het plaatsen van het grafsteen op de gewenste begraafplaats in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Met het grootste assortiment van Nederland bieden wij u veel keuze en mogelijkheden. Bekijk voorbeelden van grafstenen op onze website en in onze inspiratietuinen en ontdek wat u aanspreekt en mooi vindt. Ook hebben wij een webwinkel waar u urnen en assieraden kunt aanschaffen.

In verband met het coronavirus bieden wij u 3 opties om een gedenkteken aan te schaffen

Den Hollandsche Gedenktekens biedt u in verband met het coronavirus verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkteken te kunnen aanschaffen. Wilt u graag een bezoek brengen in één van onze 20 winkels, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Als het u beter past of een veiliger gevoel geeft dan kunnen we ook op afstand helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken.

Welke maatregelen nemen we?
  • Afspraken worden/zijn verzet zodat bezoekers zonder aanwezigheid van andere families geholpen kunnen worden.
  • We zien er op toe dat de regels om besmetting en verspreiding te voorkomen strikt worden nageleefd door zowel de adviseurs, bezoekers en overige personeelsleden.
  • Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij dat de persoon in kwestie thuisblijft.
  • Om het besmettingsrisico uit te sluiten kunt u inspiratie komen opdoen in onze voorbeeldentuin (zonder aanwezigheid van andere families) en thuis via de telefoon en mail samen met een adviseur een mooi en persoonlijk gedenkteken ontwerpen en samenstellen. Als extra service bieden u de mogelijkheid om thuis vandaan live mee te kijken tijdens het ontwerpen.
  • We volgen de ontwikkelingen en aanbevelingen van autoriteiten en andere instanties op de voet en bereiden ons voor om snel te handelen als de situatie verandert.
afspraak maken voor de aankoop van een grafsteen

Bezoek onze winkels
voor vrijblijvend advies

Onze winkels zijn gewoon geopend. Ons personeel volgt de richtlijnen van het RIVM waardoor u zonder zorgen een bezoek kan brengen.

Bekijk openingstijden
chevron_right
afspraak maken voor een thuisbezoek

Bezoek aan huis
door onze adviseurs

Wilt u liever thuis blijven? U kunt dan kiezen voor een bezoek aan huis door één van onze ontwerpers/adviseurs.

Bekijk de mogelijkheden
chevron_right
thuis een grafsteen laten ontwerpen

Digitaal advies
via telefoon of mail

Samen met onze adviseur kunnen wij op afstand een gedenkteken ontwerpen. U kunt live meekijken met de adviseur terwijl u thuis bent.

Meer informatie
chevron_right

Bekijk onze collecties

Laat u inspireren door onze voorbeelden.

natuurlijke grafstenen

Natuurlijk en zwerfkeien
natuurlijke en ruwe stenen

Al mogelijk vanaf € 1.650,-
chevron_right
grafmonumenten eenvoudig tot bijzondere modellen

Eenvoudig en bijzonder
eenvoudig maar toch bijzonder

Al mogelijk vanaf € 2.450,-
chevron_right
moderne grafmonumenten

Modern en eigentijds
moderne grafstenen

Al mogelijk vanaf € 2.650,-
chevron_right
grafmonumenten budget selectie

Budget
betaalbare grafmonumenten

Al mogelijk vanaf € 1.600,-
chevron_right
natuursteen grafmonumenten

Natuursteen
grafmonument van natuursteen

Al mogelijk vanaf € 1.900,-
chevron_right
exclusieve grafmonumenten

Exclusief
exclusieve gedenktekens

Al mogelijk vanaf € 2.200,-
chevron_right
klassieke grafmonumenten

Traditioneel en klassiek
klassieke gedenktekens

Al mogelijk vanaf € 2.100,-
chevron_right
familiegraven dubbele grafstenen

Familiegraven
Dubbele en enkele breedte

Al mogelijk vanaf € 2.650,-
chevron_right

Kom vrijblijvend langs voor inspiratie

Bij Den Hollandsche kunt u inspiratie opdoen in de grootste inspiratietuinen van Nederland.

In onze inspiratiewinkels kunt u veel voorbeelden bekijken en u vrijblijvend laten adviseren.


Bekijk winkels en openingstijden
  • Ook geopend in het weekend.

Bij Den Hollandsche Gedenktekens ontwerpen en maken wij met de grootste zorg persoonlijke en bijzondere grafstenen. U kunt bij ons in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen in één van onze 18 sfeervolle winkels en inspiratietuinen in Nederland.

Wanneer u door ons een grafmonument wilt laten maken, dan helpen wij u van begin tot eind. Dat betekent van het ontwerpen van een gedenkteken binnen uw budget, tot de vervaardiging en het plaatsen van het gedenkteken op de gewenste begraafplaats in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Het is al 74 jaar onze passie om families en nabestaanden te helpen met het verzorgen van een persoonlijke manier van gedenken.

Grafstenen samenstellen en ontwerpen

u hoeft niet te kiezen en alles is mogelijk als uitgangspunt

Of het nu gaat om een grafsteen, grafmonument, urnenmonument of een kindergrafsteen, een gedenkteken ontwerpen en maken wij met de grootste zorg en aandacht. Een gedenkteken is een persoonlijke grafsteen dat dient als herinnering voor alle nabestaanden. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen en bieden wij tegelijkertijd zoveel mogelijk inspiratie en voorbeelden. Samen met u maken we vervolgens een schetsontwerp, zodat alle ideeën en inspiratie voor het gedenkteken op het graf van uw dierbare samenkomen in de gewenste vorm.

Hoe werkt het?
grafmonumenten den hollandsche contact
0481 – 371 333

“Bij het uitzoeken van een grafsteen komt veel kijken. Er moeten keuzes gemaakt worden over de vormgeving, de kleur, het soort letters, accessoires, decoraties, de materialen en eventuele grafbeplanting.” – Charlene Brul, adviseur

Heeft u hulp nodig? Stel uw vraag.