Grafsteen algemeen graf

Grafsteen algemeen graf foto 1
Een natuursteen grafsteen voor een algemeen graf. De golven zijn handmatig uitgehakt. Het opschrift is van verheven RVS.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbol... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21013
Artikelnummer 15770
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Antraciet, donker, Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Een natuursteen grafsteen voor een algemeen graf. De golven zijn handmatig uitgehakt. Het opschrift is van verheven RVS.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.