Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Algemeen grafsteen met glas

Algemeen grafsteen met glas foto 1
Grafsteen met glas in de vorm van een wolk. De glazen wolk is bevestigd met roestvast stalen afstandhouders. Het monument van natuursteen is gemaakt voor een algemeen graf.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23081
Artikelnummer 15750
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten

Productomschrijving

Grafsteen met glas in de vorm van een wolk. De glazen wolk is bevestigd met roestvast stalen afstandhouders. Het monument van natuursteen is gemaakt voor een algemeen graf.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.