Natuurlijk gedenkteken

Natuurlijk gedenkteken foto 1
Natuurlijk gedenkteken van natuursteen en glas. Het glas is licht gematteerd. Naar eigen wens kan er een grafomranding en grafbedekking worden gekozen.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18975
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Staande deel Natuurlijk en glas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Natuurlijk gedenkteken van natuursteen en glas. Het glas is licht gematteerd. Naar eigen wens kan er een grafomranding en grafbedekking worden gekozen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.