Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Engelen en Heiligen grafaccessoires en beelden

Net als kruisjes worden ook regelmatig afbeeldingen en beeldjes van engelen op een grafsteen toegepast. Engelen staan bekend als hemelse boodschappers en vormen een brug tussen het hogere en de aarde. Ons assortiment beelden van engelen en heiligen bestaat uit verschillende formaten beelden in verschillende stijlen, van klassiek tot modern.

Kleuren bij bronzen beelden

De bronzen beelden kunnen fraai in verschillende kleuren gepatineerd kunnen worden.

Bronzen grafaccessoires

belettering in bladgoud

Familie grafmonument waar de zuilen toepasselijk zijn uitgevoerd in verschillende soorten en kleuren natuursteen.

De grafaccessoires, zoals de bronzen engel en vogeltjes, geven het monument een eigen sfeer. De in bladgoud uitgevoerde belettering maakt het opschrift goed leesbaar en past goed bij de kleuren van het natuursteen en het brons.

Formaat van Engelen of Heiligen

altijd iets passends

Ons uitgebreide assortiment met grafaccessoires biedt u de mogelijkheid om altijd iets moois en passends uit te zoeken. Zoals een bronzen engel of heilige.

De accessoires zijn uitgevoerd in verschillende materialen, vormen en afmetingen.

Goede herder
Maria met kind
Naar de hemel
Adoptie
Brug met mensen

Het model en het materiaal

in verschillende materialen te realiseren

Wij raden u aan om eerst naar een model te kijken dat u aanspreekt. Let daarbij op vorm en uitstraling.

Wanneer u weet welke modellen u mooi vindt, kunt u gaan kijken naar materialen. Alle modellen zijn namelijk in verschillende materialen uitvoerbaar.

Accessoires bekijken en uitzoeken

In onze inspiratietuin met ruim 600 voorbeelden van grafmonumenten hebben wij veel accessoires toegepast. Nog meer accessoires ziet u in onze showroom.

Door de accessoires uit onze showroom uit te proberen in onze inspiratietuin ziet u direct hoe het staat.

Bijzonder gedenkteken

niet per definitie kostbaar

Een bijzonder gedenkteken is niet per definitie kostbaar. Een passend grafmonument vanuit een voorbeeld, uw ideeën en/of wensen binnen uw budget. Een mooi monument hoeft niet per se duur te zijn.

We kunnen door creatief te zijn altijd iets moois en passend maken voor een relatief laag budget. Het gaat tenslotte om de juiste combinatie van kleur, materiaal en vorm. Samen met de letters en accessoires moet dit schoonheid rust en eenheid uitstralen.

Voorbeelden kunstenaar

te zien in onze inspiratietuin

Voorbeelden van onze eigen kunstenaar staan in onze inspiratietuin en showroom opgesteld.

U ziet hier vele voorbeelden van kunstwerken opgesteld staan die als uitgangspunt voor een persoonlijk ontwerp kunnen dienen.

Christus met kruis
Maria met kind
Schutsengel
Christus

Bevestiging grafaccessoires

goed verankerd

Omdat een beeld van een engel of heilige kostbaar kan zijn en vooral dierbaar is, zorgen wij er altijd voor dat het onwrikbaar vast op het grafmonument gemonteerd wordt. Hiervoor gebruiken wij chemische ankers.

Engel of Heilige als grafmonument

we maken het ontwerp samen met u

Een beeld van een engel of heilige kan zo mooi en compleet zijn dat het op zichzelf al toegepast kan worden als grafmonument.

Samen met u ontwerpen en realiseren we een persoonlijk beeld. We geven het beeld precies de uitstraling die u in gedachte heeft. Lees meer over de mogelijkheden van een engel grafsteen.

Persoonlijk maken

decoratie en accessoires

Decoraties, accessoires en bewerkingen in natuursteen maken het monument persoonlijk. Wij nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek waar wij alle mogelijkheden en uw wensen bespreken.

Samen met u ontwerpen we een gepast grafmonument voor uw dierbare.

Christus
Christus
Afscheid
Beeld man of vrouw
Christus
Christus

Beeldje van brons

fraai gekleurd

Brons heeft diverse kleuren en kan van extra afwerkingslagen worden voorzien. Dit worden patinalagen genoemd.

In onze inspiratietuin en showroom ziet u voorbeelden van bronzen beeldjes en accessoires die wij toepasselijk van verschillende kleuren hebben voorzien.

klantenreactie grafmonument ontwerper den hollandsche

…prachtig en precies geworden wat we in gedachten hadden…

We zullen Den Hollandsche zeker bij iedereen aanraden….

Klantervaringen

Bekijken en uitproberen

Bronzen engel combineren

Alle accessoires die u in onze showroom aantreft, kunt u meenemen in onze inspiratietuin. Op deze manier kunt u meteen zien of een accessoire bij een grafmonument past.

In onze tuin hebben wij honderden monumenten staan in verschillende soorten natuursteen en stijlen, u krijgt een goede indruk hoe de accessoire staat.

Christus
Christus
De engel neemt je mee

Persoonlijk ontwerp

goed luisteren naar de wensen

Zeer elegant gedenkteken. De engel is door middel van diverse ambachtelijke straaltechnieken tot stand gekomen. Het glas heeft diepte gekregen door het in verschillende gradaties te wazen.

Een gedenkteken als deze komt tot stand door actief te luisteren naar de klant en te weten wat wel en niet esthetisch verantwoord is.

Herkenning en herinnering

persoonlijk gedenkteken

Op creatieve wijze ontwerpen wij samen met u een bijzonder een persoonlijk grafmonument.

“De bijzondere betekenis zit ‘m in…” Dat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Het monument vertelt zo iets over de overledene, geeft herkenning en haalt herinneringen op.

Goed inzicht

Voorstel voor de belettering

We werken het grafische ontwerp helemaal uit, zodat elementen als het lettertype, regelafstand, lettergrootte, kleur en bijvoorbeeld positionering van eventuele decoraties allemaal goed passen in het geheel.

In deze zwart-wit lijntekening kunt u goed zien hoe de teksten op het gedenkteken gaan komen en kunt u controleren of alles klopt. Pas na uw goedkeuring gaan wij aan het werk om het monument definitief te beletteren.