Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in BemmelInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Bemmel

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Bemmel? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Bemmel en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 20 minuten rijden van Bemmel.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Bemmel?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Bemmel

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Bemmel van glas

Grafstenen van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Juni 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Juni 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Juni 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Elst om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bemmel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bemmel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Bemmel Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus

Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus Bemmel

In het hart van Bemmel bevindt zich de Rooms Katholieke begraafplaats van Bemmel. Hoewel het officiële adres de Markt nummer 7 is, bevindt de ingang zich aan de Loostraat, de toegangsweg naar het winkelhart van Bemmel. De begraafplaats hoort, net als de naastgelegen Donatuskerk, bij Parochie De Levensbron.

Markt
6681 AE Bemmel

Grafstenen Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus Bemmel

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus Bemmel

grafsteen Bemmel Teselaar

Teselaar Bemmel

Begraafplaats de Teselaar in Bemmel is één van de drie algemene begraafplaatsen die onder het beheer van Gemeente Lingewaard vallen. Er worden enkele particuliere graven en kindergraven uitgegeven en daarnaast is er mogelijkheid om voor een urnennis of urnengraf te kiezen. De begraafplaats staat ook toe om onder bepaalde voorwaarden as te verstrooien in een particulier graf en in de toekomst komt er ook een strooiveld.

Teselaar
6681 BD Bemmel

Grafstenen Teselaar Bemmel

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Teselaar Bemmel