Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk alle winkels

Grafstenen in HasseltInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Hasselt? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Hasselt en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Zwolle. Op minder dan 30 minuten rijden van Hasselt.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Mooi“

Beste medewerker, wij vonden het gedenkteken voor mijn vader erg mooi, heb ook foto's doorgestuurd aan familie en die waren het daar ook mee eens. Een goed gevoel voor ons, en zeker zoals mijn ouders het zouden hebben gewild. Mijn dank met vriendelijke groet, Ineke van de Sande

Juli 2017
Hengelo

“mooi geworden en strak geplaatst“

Geachte M, Wauw wat het gedenkteken mooi geworden en strak geplaatst. (Hopelijk blijven de andere er van af). Met een zeer dankbare groet,

Februari 2017
Hardenberg

“ Al veel positieve complimenten ontvangen“

Beste Roelie, Afgelopen dinsdag is het grafmonument van mijn geplaatst in Ommen. Bijdeze wil ik de hele firma/organisatie enorm bedanken hoe het monument tot stand is gekomen en geplaatst! Het luisteren naar onze wensen, de terugkoppeling tijdens het proces en de afspraken nakomen, maakt dat jullie firma/organisatie alle eer toekomt!! Ik heb al veel positieve complimenten ontvangen over het monument, het straalt warmte uit……….

Mei 2016
Ommen

“Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is.“

Goedemorgen , Ik ben erg tevreden. De gedenksteen staat goed. Ik heb al veel reacties gehad dat het mooi is. Met zonnig weer is het mooi maar ook in regenachtig weer. Nogmaals erg tevreden met de plaatsing maar ook hoe jullie ons geholpen hebben. Met vriendelijk groet, (.....)

April 2016
Ommen

“Het is nu een mooie plek om te bezoeken“

We willen u laten weten dat het grafmonument dat geplaatst is voor onze dochter prachtig is. Precies zoals gehoopt en ontworpen. Het is nu een mooie plek om te bezoeken en onze dochter te gedenken. Ook de reacties van onze naasten zijn heel lovend. Kortom, alle lof voor jullie. Nogmaals dank!!

Februari 2016
Oldenzaal

Welke collecties leveren wij in Hasselt?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van natuursteen

Natuursteen grafmonumenten

2
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van glas

Glazen grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Hasselt

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van brons

Brons voor gedenktekens

7
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Hasselt van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hasselt
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Hasselt Begraafplaats “Van Stolkspark” Hasselt
Grafstenen Hasselt Begraafplaats “Van Stolkspark” Hasselt
Grafsteen Hasselt Begraafplaats “Van Stolkspark” Hasselt 1

Begraafplaats “Van Stolkspark” Hasselt

Deze begraafplaats ligt aan het Zwarte Water en aan de rand van de oude vestingstad Hasselt. De omgeving is erg groen en er staan prachtige bomen. De begraafplaats wordt onderhouden door de gemeente.

Buiten de Enkpoort
8061 HR Hasselt
grafsteen Hasselt Begraafplaats De Sandtvoirt / Sandtvoort
Grafmonument Hasselt Begraafplaats De Sandtvoirt / Sandtvoort
Grafmonumenten Hasselt Begraafplaats De Sandtvoirt / Sandtvoort 1

Begraafplaats De Sandtvoirt / Sandtvoort Hasselt

Begraafplaats De Sandtvoirt Hasselt is omringd door veel groen. Dit komt omdat begraafplaats aan de rand van het dorp ligt tussen de weilanden. Bij de ingang van de begraafplaats is veel ruimte om te parkeren langs de weg.

Prinsenstraat
8061ZC Hasselt

Begraafplaatsen in de omgeving van Hasselt

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hasselt maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.