Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie
Momenteel kunt u op afspraak bij ons terecht Bekijk alle winkels

Grafstenen in TerwoldeInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Terwolde? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Terwolde en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Apeldoorn. Op minder dan 20 minuten rijden van Terwolde.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Terwolde?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van natuursteen

Grafstenen Terwolde

2
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Terwolde

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van brons

Grafmonument Terwolde

7
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Terwolde van glas

Grafsteen Terwolde

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Mei 2021
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Mei 2021
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Mei 2021
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Mei 2021
Nijmegen

“Wij vonden dat het er mooi uitzag“

Ik ben met mijn moeder bij het graf geweest en wij vonden dat het er mooi uitzag. Wij willen jullie hierbij hartelijk bedanken voor de tijd die jullie namen en het hele proces van wensen tot uitvoering.

Mei 2021
Apeldoorn

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Terwolde?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Apeldoorn om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Terwolde

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Terwolde maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Terwolde Begraafplaats Terwolde
Grafstenen Terwolde Begraafplaats Terwolde
Grafsteen Terwolde Begraafplaats Terwolde 1

Begraafplaats Terwolde

De begraafplaats is gesitueerd aan de Twelloseweg. Bij de begraafplaats staat een poortgebouw uit midden 19e eeuw. Op het terrein worden verschillende mogelijkheden tot begraven en cremeren aangeboden. Urnenmonumenten, grafmonumenten, grafstenen, strooiveld, urnenmuur en grafkelders hebben allen speciale gedeeltes. De gemeente Voorst verzorgd het beheer.

Twelloseweg
7396 BH Terwolde
grafsteen Terwolde RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde
Grafmonument Terwolde RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde
Grafmonumenten Terwolde RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde 1

RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde

De begraafplaats ligt achter de H. Antonius kerk. De eerst steen van deze kerk in Terwolde / De Vecht is gelegd op 14 juli 1920, het ontwerp is gedaan door architect Dhr Kroes uit Amersfoort. Op 6 april 1921 is de begraafplaats aangelegd. De eerste grafsteen werd geplaatst is datzelfde jaar. Na uitbreiding biedt de begraafplaats inmiddels plek voor urnenmonumenten, grafmonumenten en kindermonumenten.

Kerkstraat
7396 PH Terwolde