Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie
Momenteel kunt u op afspraak bij ons terecht Bekijk alle winkels

Grafstenen in WilpInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Wilp? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Wilp en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Apeldoorn. Op minder dan 20 minuten rijden van Wilp.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

September 2021
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

September 2021
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

September 2021
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

September 2021
Nijmegen

“Wij vonden dat het er mooi uitzag“

Ik ben met mijn moeder bij het graf geweest en wij vonden dat het er mooi uitzag. Wij willen jullie hierbij hartelijk bedanken voor de tijd die jullie namen en het hele proces van wensen tot uitvoering.

September 2021
Apeldoorn

Welke collecties leveren wij in Wilp?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van natuursteen

Grafstenen Wilp

2
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Wilp

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van brons

Grafmonument Wilp

7
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Wilp van glas

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Klarenbeek Begraafplaats 'Het Heidepark' Klarenbeek
Grafstenen Klarenbeek Begraafplaats 'Het Heidepark' Klarenbeek
Grafsteen Klarenbeek Begraafplaats 'Het Heidepark' Klarenbeek 1

Begraafplaats 'Het Heidepark' Klarenbeek

Het Heidepark is in december 2006 geopend en dankt zijn naam aan de vroegere vegetatie. De begraafplaats staat open voor alle Klarenbekers en wordt onderhouden door vrijwilligers. Naast grafstenen en grafmonumenten is het ook mogelijk om voor een columbarium te kiezen waar de asbus geplaatst kan worden. Daarnaast is er ook een strooiveld. Het park beschikt over meerdere velden voor de verschillende soorten gedenkstenen.

Landweg
7382 BL Klarenbeek
grafsteen Klarenbeek RK Kerkhof Klarenbeek
Grafmonument Klarenbeek RK Kerkhof Klarenbeek
Grafmonumenten Klarenbeek RK Kerkhof Klarenbeek 1

RK Kerkhof Klarenbeek

Gelegen bij de Geloofsgemeenschap O.L. Vrouw Tenhemelopneming kerk. De bouw van de kerk is voltooid op 20 augustus 1857 en het kerkhof op 24 december 1857. De grafstenen en grafmonumenten zijn door middel van tegelpaden te bereiken.

Kerkweg
7382 BN Klarenbeek
grafmonument Nijbroek N.H. Kerkhof Vaassenseweg Nijbroek
Grafstenen Nijbroek N.H. Kerkhof Vaassenseweg Nijbroek
Grafsteen Nijbroek N.H. Kerkhof Vaassenseweg Nijbroek 1

N.H. Kerkhof Vaassenseweg Nijbroek

Alle inwoners mogen begraven worden op deze begraafplaats. De begraafplaats is eigendom van de Protestantse gemeente van Nijbroek en is in het einde van de 19e eeuw in gebruik genomen nadat men niet meer rondom de kerk werd begraven. Grafmonumenten worden naast elkaar geplaatst aan de paden.

Vaassenseweg
7397 NL Nijbroek
grafmonumenten Terwolde Begraafplaats Terwolde
Grafmonument Terwolde Begraafplaats Terwolde
Grafmonumenten Terwolde Begraafplaats Terwolde 1

Begraafplaats Terwolde

De begraafplaats is gesitueerd aan de Twelloseweg. Bij de begraafplaats staat een poortgebouw uit midden 19e eeuw. Op het terrein worden verschillende mogelijkheden tot begraven en cremeren aangeboden. Urnenmonumenten, grafmonumenten, grafstenen, strooiveld, urnenmuur en grafkelders hebben allen speciale gedeeltes. De gemeente Voorst verzorgd het beheer.

Twelloseweg
7396 BH Terwolde
grafstenen Terwolde RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde
Grafstenen Terwolde RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde
Grafsteen Terwolde RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde 1

RK Kerkhof Kerkstraat Terwolde

De begraafplaats ligt achter de H. Antonius kerk. De eerst steen van deze kerk in Terwolde / De Vecht is gelegd op 14 juli 1920, het ontwerp is gedaan door architect Dhr Kroes uit Amersfoort. Op 6 april 1921 is de begraafplaats aangelegd. De eerste grafsteen werd geplaatst is datzelfde jaar. Na uitbreiding biedt de begraafplaats inmiddels plek voor urnenmonumenten, grafmonumenten en kindermonumenten.

Kerkstraat
7396 PH Terwolde
grafsteen Twello RK Begraafplaats Twello Duistervoorde

RK Begraafplaats Twello Duistervoorde

Het kerkhof is gelegen bij de Sint Martinuskerk aan de kerklaan, ook wel Duistervoorde Kerk genoemd. In 1887 is de kerk gebouwd. Het neogotische ontwerp is gedaan door architect Gerard te Riele. De toren is 75 meter hoog. Te midden van de grafstenen is een pad aangelegd vanwaar uit de overige paden te bewandelen zijn.

Kerklaan
7391 AN Twello

Grafstenen RK Begraafplaats Twello Duistervoorde

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op RK Begraafplaats Twello Duistervoorde

grafmonument Voorst Begraafplaats Voorst

Begraafplaats Voorst

Zowel voor urnengraven als voor grafstenen zijn er mogelijkheden. Er is ook een urnenmuur en een strooiveld. In de loop der jaren is er naar het noordwesten uitgebreid. De begraafplaats bevindt zich tussen de weilanden en kent daardoor veel rust. De ingang zit aan de Deventerweg.

Deventerweg
7383 RS Voorst

Grafstenen Begraafplaats Voorst

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Voorst

grafmonumenten Voorst RK Kerkhof Bussloo
Grafmonument Voorst RK Kerkhof Bussloo
Grafmonumenten Voorst RK Kerkhof Bussloo 1

RK Kerkhof Bussloo Voorst

Het kerkhof bevindt zich achter de Sint Martinus kerk. De kerk is gebouwd in 1818 en het kerkhof is aangelegd in 1846. Achter op de begraafplaats zijn een urnenveld en een strooiveld gesitueerd. Het is ook toegestaan een urn bij te zetten in een bestaand grafmonument.

Bussloselaan
7383 AG Voorst

Begraafplaatsen in de omgeving van Wilp

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wilp maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.