Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Marmeren grafsteen

Marmer wordt al heel lang gebruikt als materiaal voor grafmonumenten. Een grafsteen met marmer heeft vaak een zachte, maar toch klassieke uitstraling. Wij bieden veel mogelijkheden met dit materiaal en u kun hier een kleine greep uit onze selectie van marmeren grafstenen zien.

Modern marmeren grafsteen met designzuil

De gebruikte materialen in dit marmeren grafsteen zijn rvs, natuursteen en glas. Tezamen vormen deze materialen een echt design gedenkteken. Zo is er een strakke dunne omranding van rvs gemaakt die het liggende deel afbakent. Daarbinnen is het graf bedekt met antraciet gekleurd split en hierdoor komt het groenblauwe glasplaatje goed tot zijn recht. De tekst is dus aangebracht op dit naamplaatje, welke met rvs pinnen goed in de bodem is verankerd. Het pronkstuk is de moderne marmeren zuil waarin en persoonlijk gekozen foto van glas in is verwerkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze plek op de grafzuil op een andere manier te decoreren.

Modern grafmonument met designzuilfoto 1
Modern marmeren grafsteen met designzuil foto 1
Modern marmeren grafsteen met designzuil foto 2
Modern marmeren grafsteen met designzuil foto 3
Modern marmeren grafsteen met designzuil foto 4

Klassiek marmeren grafsteen

Een grafmonumenten in een lichte kleur geeft een zachte uitstraling. Bij dit klassieke marmeren grafsteen heeft het oppervlak een zachte matte afwerking en zijn de randen van de opvallende staande letterplaat licht afgerond. Een mooi detail is de extra rand in een contrasterende kleur, waardoor de letterplaat met de klassieke vorm en indeling extra wordt benadrukt. Aan de weerszijden van de letterplaat zijn twee pilaren van antraciet geplaatst, waardoor het staande gedeelte iets meer gewicht krijgt en een rustig kleurbeeld. Het liggende gedeelte is geheel omrand en door de opvulling van de witte steentjes worden de ronde en rechte vormen goed zichtbaar. Aan de voorzijde van het marmeren grafsteen biedt het bloemvak met de aangebrachte beplanting een prettige natuurlijke aanblik.

Klassiek marmeren grafsteen foto 1
Klassiek marmeren grafsteen foto 1
Klassiek marmeren grafsteen foto 2

Klassiek gedenkteken

Het lichte beeldje wordt omarmt in een nis van natuursteen. De gouden belettering is een mooie combinatie met de zachtgrijze tint van het monument en het beeldje van marmer.

Om het gedenkteken persoonlijk te maken kan het beeldje kan naar wens worden gemaakt.

Klassiek gedenktekenfoto 1
Klassiek gedenkteken foto 1
Klassiek gedenkteken foto 2
Klassiek gedenkteken foto 3
Klassiek gedenkteken foto 4

Belgisch hardsteen grafsteen

Grafsteen van Belgisch hardsteen met een ouderwetse frijnslag. Gecentreerd op de letterplaat zit een marmeren plaat natuursteen met een handgehakte boom. De grafbedekking bestaat uit pebbles en siergrassen.

Belgisch hardsteen grafsteen foto 1
Belgisch hardsteen grafsteen foto 1
Belgisch hardsteen grafsteen foto 2
Belgisch hardsteen grafsteen foto 3
Belgisch hardsteen grafsteen foto 4

Marmer grafsteen

Marmer grafsteen met grafbeplanting. Er is bij dit monument gekozen voor een klassieke uitstraling in een modern jasje.

Marmer grafsteenfoto 1