Vrijblijvend inspiratie opdoen Bekijk alle winkels

Grafstenen in AmersfoortInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Amersfoort? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Amersfoort en omgeving, zoals in Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Stoutenburg Noord en Stoutenburg-Noord. Kom langs in onze winkel in Amersfoort.

Inspiratiewinkel Amersfoort Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Amersfoort?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van natuursteen

Natuursteen grafmonumenten

2
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van glas

Glazen grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Amersfoort

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van brons

Brons voor gedenktekens

7
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Amersfoort van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2017
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

December 2016
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

April 2016
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2016
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Februari 2016
Zeist

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Amersfoort
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Amersfoort Rooms Katholieke begraafplaats Utrechtseweg
Grafstenen Amersfoort Rooms Katholieke begraafplaats Utrechtseweg
Grafsteen Amersfoort Rooms Katholieke begraafplaats Utrechtseweg 1

Rooms Katholieke begraafplaats Utrechtseweg Amersfoort

De officiële naam van de Rooms Katholieke begraafplaats Utrechtse weg is "Onze Lieve Vrouwe Kerkhof'. De begraafplaats is vroeg in de 19e eeuw aangelegd. De oude muur en de grote bomen geven het kerkhof een statige uitstraling. Naast het gedeelte met particuliere/familiegraven, zijn er ook veel bijzondere grafmonumenten te zien. Daarnaast is er een urnentuin waar urnen in een urnenmuur of in een urnenkelder gezet kunnen worden.

Utrechtseweg
3811 NB Amersfoort
grafsteen Hoogland De Langenoord
Grafmonument Hoogland De Langenoord
Grafmonumenten Hoogland De Langenoord 1

De Langenoord Hoogland

De rooms katholieke begraafplaats Langenoord ligt naast de kerk in het hart van Hoogland. Inmiddels is het oude dorp geheel omsloten door de bebouwde kom van Amersfoort. De begraafplaats zelf is rond vlak na het jaar 1900 aangelegd en in 1905 in gebruik genomen. Naast gewone graven, waar grafmonumenten op geplaatst kunnen worden, is er ruimte voor unrengraven of een plek in een urnennis. De begraafplaats bevat ook een strooiveld.

Kerklaan
3828 EB Hoogland
grafmonument Hoogland NH Begraafplaats Coelhorst
Grafstenen Hoogland NH Begraafplaats Coelhorst
Grafsteen Hoogland NH Begraafplaats Coelhorst 1

NH Begraafplaats Coelhorst Hoogland

Deze landelijk gelegen begraafplaats ligt bij het oude kerkje van Coelhorst. Dit was vroegen een parochiekerkje, maar tegenwoordig is de kerk Nederlands Hervormd. De begraafplaats is klein, en ligt verscholen tussen de oude bomen en daardoor oogt het ontzettend idyllisch.

Coelhorsterweg
3828 PA Hoogland
grafmonumenten Hooglanderveen RK begraafplaats
Grafmonument Hooglanderveen RK begraafplaats
Grafmonumenten Hooglanderveen RK begraafplaats 1

RK begraafplaats Hooglanderveen

Verscholen achter de Sint Josephkerk bevindt zich de RK begraafplaats. Inmiddels zijn zowel de kerk als de begraafplaats net iets meer dan 100 jaar oud. Naast ruimte voor grafmonumenten, is er ook ruimte voor urnen in de urnenmuur en kan er as worden verstrooid. Tegenwoordig valt deze begraafplaats onder het beheer van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort.

Van Tuyllstraat
3829 AA Hooglanderveen

Begraafplaatsen in de omgeving van Amersfoort

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Amersfoort maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.