Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in BunnikInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Bunnik

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Bunnik? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Bunnik en omgeving, zoals in Bunnik, Odijk en Werkhoven. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 20 minuten rijden van Bunnik.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Bunnik?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van natuursteen

Grafstenen Bunnik

2
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Bunnik

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van brons

Grafmonument Bunnik

7
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Bunnik van glas

Grafsteen Bunnik

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Maart 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Maart 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2024
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Maart 2024
Zeist

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bunnik?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bunnik

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bunnik maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Bunnik Algemene begraafplaats Bunnik
Grafstenen Bunnik Algemene begraafplaats Bunnik
Grafsteen Bunnik Algemene begraafplaats Bunnik 1

Algemene begraafplaats Bunnik

Deze begraafplaats stamt uit de 13e of 14e eeuw en ligt midden in het dorp. De begraafplaats wordt onderhouden door de gemeente. Naast de ingang van de begraafplaats is er ruimte om te parkeren.

Provincialeweg
3981AR Bunnik
grafsteen Bunnik Sint Barbara
Grafmonument Bunnik Sint Barbara
Grafmonumenten Bunnik Sint Barbara 1

Sint Barbara Bunnik

De Sint-Barbara begraafplaats ligt achter de Sint- Barbarakerk valt onder het beheer van de R.K. Parochie Paus Johannes XXIII. Het is een ruim opgezette begraafplaats dat geheel is omheind door een groene heg. Er kunnen verschillende soorten grafmonumenten of gedenktekens worden geplaatst. De begraafplaats biedt namelijk ruimte aan particuliere graven, algemene graven, kindergraven en urnengraven. Daarnaast is het ook mogelijk om een urn in de urnenmuur te plaatsen.

Stationsweg
3981 AD Bunnik
grafmonument Odijk Algemene Begraafplaats Odijk
Grafstenen Odijk Algemene Begraafplaats Odijk
Grafsteen Odijk Algemene Begraafplaats Odijk 1

Algemene Begraafplaats Odijk

De algemene begraafplaats van Odijk wordt beheerd door Stichting Algemene Begraafplaats Odijk. Met het prachtige landschap van Utrecht als achtergrond ligt deze begraafplaats aan de rand van het dorp langs de Kromme RIjn. Deze omgeving is rijk aan groen. Er worden eigen graven uitgegeven, waarop een grafsteen kan worden aangebracht en er is een urnenmuur. Bij de ingang van de begraafplaats is veel ruimte om te parkeren.

Singel
3984 NZ Odijk
grafmonumenten Odijk Protestantse Begraafplaats Odijk

Protestantse Begraafplaats Odijk

Dit is een van de weinige Protestantse begraafplaatsen in de wijde omtrek. De begraafplaats ligt bij het typerende witte kerkje van Odijk. Al sinds de eerste helft van de 19e eeuw wordt hier begraven. In het begin nog rechts naast de ingang direct bij de kerk, maar later in de loop der tijd is de begraafplaats naar achteren toe verder uitgebreid.

Zeisterweg
3984 NL Odijk

Grafstenen Protestantse Begraafplaats Odijk

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Protestantse Begraafplaats Odijk

grafstenen Werkhoven Protestantse Begraafplaats Werkhoven
Grafstenen Werkhoven Protestantse Begraafplaats Werkhoven
Grafsteen Werkhoven Protestantse Begraafplaats Werkhoven 1

Protestantse Begraafplaats Werkhoven

Net buiten de bebouwde kom van het dorp ligt de Protestantse begraafplaats van Werkhoven. Het is een groene en rustiek gelegen begraafplaats die in 1873 is aangelegd. Via een sierlijk ijzeren hekwerk kunt u de begraafplaats betreden. Aan de straatzijde is gelegenheid om te parkeren.

Leemkolkweg
3985 SL Werkhoven
grafsteen Werkhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven
Grafmonument Werkhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven
Grafmonumenten Werkhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven 1

Rooms Katholieke Begraafplaats Werkhoven

Deze prachtige begraafplaats is omringd door veel groen en ligt toch in het hart van het dorp, achter de kerk O.L.V. ten Hemelopneming en tussen de Herenstraat, Dominee Herm. Pollaan en de Prins Mauritslaan. De begraafplaats wordt beheerd door de R.K. Parochie Paus Johannes XXIII.

Herenstraat
3985 RP Werkhoven