Vandaag is onze winkel open

Grafstenen in Capelle aan den IJsselInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Capelle aan den IJssel? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Capelle aan den IJssel en omgeving, zoals in Capelle aan den IJssel en Capelle aan den Yssel;Capelle a/d Ijssel;Capelle a/d Yssel. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Capelle aan den IJssel.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Capelle aan den IJssel?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Capelle aan den IJssel

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Capelle aan den IJssel van glas

Grafstenen van glas

“Een uniek ontwerp, bedankt!“

Geachte team van den Hollandsche grafmonumenten. Graag wil ik u namens de hele familie bedanken voor het bijzondere monument ter nagedachtenis aan onze vader. De gebruikte materialen roepen vele herinneringen op. Het monument is geworden zoals verwacht en wij zijn als familie zeer tevreden. Een uniek ontwerp, bedankt!

Juni 2024
Capelle aan den ijssel

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Juni 2024
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

Juni 2024
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Oud-beijerland

“ Veel mooie reacties“

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel. Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken. Veel mooie reacties gehad van vrienden en kennissen over het gedenkteken. Inmiddels al een jaar geleden dat ze stierf. Het blijft nog erg onwerkelijk. Op deze manier hebben we haar een mooie plek gegeven om te gedenken.

Juni 2024
Den haag

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Capelle aan den IJssel?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Capelle aan den IJssel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Capelle aan den IJssel Schollevaar

Schollevaar Capelle aan den IJssel

Burgemeester Schalijlaan
2908 LS Capelle aan den IJssel

Grafstenen Schollevaar Capelle aan den IJssel

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Schollevaar Capelle aan den IJssel