Grafstenen in EmmenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Emmen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Emmen en omgeving, zoals in Barger Compascuum, Barger-Compascuum, Emmen, Emmer Compascuum;Emmer Compas, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Schoonebeek, Veenoord, Weiteveen, Zandpol en Zwartemeer. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Emmen?

1
natuurlijke grafstenen

Natuursteen grafmonumenten

2
grafmonumenten rvs band foto op glas

RVS en glas grafmonumenten

3
glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

4
zwerfkei grafmonumenten

Zwerfkeien als grafmonument

5
houten grafmonumenten

Grafmonument van hout

6
Bronzen grafstenen grafsteen met brons

Brons voor gedenktekens

7
cortenstaal grafmonumenten

Cortenstaal grafmonumenten

8
versteend hout grafsteen

Versteend hout als grafsteen

“Het geheel ziet er mooi en vrolijk van kleur uit“

Ik heb net even gekeken bij het gedenkteken van onze moeder ,het ziet er heel mooi uit vooral ook de steentjes die erop liggen. Het geheel ziet er mooi en vrolijk van kleur uit .Dit is zoals ze het zelf ook had gewilt dank u wel.

Maart 2017
Borger-odoorn

“We zijn erg tevreden over het monumentje.“

Hierbij sturen we je de foto na het plaatsen van het monumentje met beplanting. We zijn erg tevreden over het monumentje. Ook het glasplaatje van haar gezichtje is erg mooi geworden. Nogmaals dank voor het prachtige monumentje.

Juni 2014
Tynaarlo

“Beste Geert,“

Hele vriendelijke, begripvolle en geduldige mensen die goed luisteren wat de wensen van de klant zijn en daar ook de tijd voor nemen. Wij hadden zelf een ontwerp meegenomen hoe het globaal moest worden. Geert van der Wielen kwam met een voorstel en door n simpele verandering werd het ontwerp ineens sierlijker en vooral mooier dan wij het in gedachten hadden. Vanaf het begin tot het einde zijn wij op een hele fijne manier door alle medewerkers geholpen. Iedereen die heeft meegewerkt aan dit prachtige gedenkteken willen wij dan ook hartelijk bedanken. Ook namens mijn zus, hartelijk bedankt voor de fijne manier waarop wij door jullie zijn geholpen. Wij zijn zr tevreden over hoe het gedenkteken uiteindelijk is geworden.

Oktober 2018

“Het eindresultaat is prachtig“

Bij Den Hollandsche Gedenktekens ben ik door Geert van der Wielen perfect geholpen. In alle rust kon ik in de showroom in Tilburg de verschillende mogelijkheden aanschouwen, en ben zo uiteindelijk in overleg met Geert tot een mooi concept gekomen. Ik werd de afgelopen maanden periodiek netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van het productieproces en de afgelopen week is het nieuwe grafmonument geplaatst. Het ziet er heel netjes en verzorgd uit, en ik ben er bijzonder tevreden mee. Ik zou Den Hollandsche Gedenktekens met overtuiging willen aanbevelen bij anderen. Echt klasse ! Peter van Dijk Heusden

September 2018

“Het ziet er mooi uit hoor, precies zoals afgesproken. “

Groet Rien

September 2018

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van het monument in onze regio?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Barger-Compascuum RK Begraafplaats 'De Stikker'
Grafstenen Barger-Compascuum RK Begraafplaats 'De Stikker'
Grafsteen Barger-Compascuum RK Begraafplaats 'De Stikker' 1

RK Begraafplaats 'De Stikker' Barger-Compascuum

De Stikker
7884PW Barger-Compascuum
grafsteen Emmen Begraafpark Oeverse Bos
Grafmonument Emmen Begraafpark Oeverse Bos
Grafmonumenten Emmen Begraafpark Oeverse Bos 1

Begraafpark Oeverse Bos Emmen

Aan oostkant van Emmen, vlak bij het stadion ligt het begraafpark Oeverse Bos. In de volksmond wordt dit ook wel begraafpark of begraafplaats "Meerdijk" genoemd, naar het aangrenzende Crematorium Meerdijk. Door de ligging vlak aan de rondweg aan de rand van Emmen, is de begraafplaats goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid. Het begraafpark kenmerkt zich door de het bijzondere ontwerp en landschapsinrichting. De mogelijkheden op deze begraafplaats zijn: particuliere graven (enkel, twee-diep en dubbelbreed), algemene graven, urnengraven en bijzettingen. Daarnaast is het mogelijk om in het geval van het gedenken van een kind een gedenkplaatje van 10 bij 20 centimeter te plaatsen bij de herdenkingsboom voor de duur van 10 jaar (dit is verlengbaar met 10 jaar).

Meerdijk
7825TH Emmen
grafmonument Emmen Begraafplaats De Wolfsbergen
Grafstenen Emmen Begraafplaats De Wolfsbergen
Grafsteen Emmen Begraafplaats De Wolfsbergen 1

Begraafplaats De Wolfsbergen Emmen

Begraafplaats De Wolfsbergen is een grote algemene begraafplaats aan de Weerdingerstraat in Emmen. De naam van de begraafplaats is ontleend aan een meer dan 200 jaar oude benaming van dit gebied. Het terrein ligt ingeklemd tussen de wijk Emmermeer en het bos 'de Emmerdennen' dat in de eerste helft van de 19e eeuw al is aangeplant. Voor de aanleg van de begraafplaats in 1956 werden in dit gebied al veel archeologische vondsten gedaan waaronder zeer veel urnen en crematieresten die nog dateren uit 1100 voor Christus. De mogelijkheden die de begraafplaats biedt zijn; particuliere graven (enkel, twee-diep en dubbelbreed), algemene graven, urnengraven en bijzettingen.

Weerdingerstraat
7822 BH Emmen
grafmonumenten Emmen Begraafplaats Kerkhoflaan
Grafmonument Emmen Begraafplaats Kerkhoflaan
Grafmonumenten Emmen Begraafplaats Kerkhoflaan 1

Begraafplaats Kerkhoflaan Emmen

Dit is de oudste begraafplaats van Emmen en is gelegen vlak naast het centrum. Vroeger was dit de rand van het dorp, maar is in de loop der jaren helemaal ingeklemd geraakt tussen het centrum, het treinspoor naar Zwolle en de omliggende naoorlogse en recente bebouwing. Aan de overzijde van de Kerkhoflaan ligt het oude deel van de begraafplaats.

Kerkhoflaan
7811 HG Emmen
grafstenen Emmen Joodse Begraafplaats Beatrixstraat Emmen
Grafstenen Emmen Joodse Begraafplaats Beatrixstraat Emmen
Grafsteen Emmen Joodse Begraafplaats Beatrixstraat Emmen 1

Joodse Begraafplaats Beatrixstraat Emmen

Naast de begraafplaats Kerkhoflaan, aan de rand van het centrum van Emmen, vindt u een kleine Joodse begraafplaats. Deze bevindt zich aan de Beatrixstraat, een zijstraatje van de Kerkhoflaan. Vlak achter de begraafplaats staat ook een kleine, maar fraai vormgegeven synagoge.

Beatrixstraat
7811RG Emmen
grafsteen Emmen Oude Begraafplaats Emmen
Grafmonument Emmen Oude Begraafplaats Emmen
Grafmonumenten Emmen Oude Begraafplaats Emmen 1

Oude Begraafplaats Emmen

De oude begraafplaats in Emmen ligt aan de overzijde van de Kerkhoflaan, recht tegenover de gelijknamige begraafplaats "Kerkhoflaan". Het is feitelijk het oude deel van deze begraafplaats dat gescheiden is van het nieuwere deel door de doorgaande weg. De oude begraafplaats heeft dankzij de vele oude hoge bomen een meer parkachtige uitstraling en is een oase van rust in het hart van Emmen.

en heeft dankzij de vele oude hoge bomen een meer parkachtige uitstraling.

Kerkhoflaan
7811 HG Emmen
grafmonument Emmer-Compascuum Begraafplaats Emmer-Compascuum
Grafstenen Emmer-Compascuum Begraafplaats Emmer-Compascuum
Grafsteen Emmer-Compascuum Begraafplaats Emmer-Compascuum 1

Begraafplaats Emmer-Compascuum

Runde NZ
7881 JJ Emmer-Compascuum
grafmonumenten Emmer-Compascuum RK Kerkhof Willehadus Emmer-Compascuum
Grafmonument Emmer-Compascuum RK Kerkhof Willehadus Emmer-Compascuum
Grafmonumenten Emmer-Compascuum RK Kerkhof Willehadus Emmer-Compascuum 1

RK Kerkhof Willehadus Emmer-Compascuum

Hoofdkanaal OZ
7881 CN Emmer-Compascuum
grafstenen Erica Begraafplaats Erica
Grafstenen Erica Begraafplaats Erica
Grafsteen Erica Begraafplaats Erica 1

Begraafplaats Erica

Havenstraat
7887 BS Erica
grafsteen Erica RK Kerkhof Erica
Grafmonument Erica RK Kerkhof Erica
Grafmonumenten Erica RK Kerkhof Erica 1

RK Kerkhof Erica

Kerkweg
7887 BJ Erica
grafmonument Klazienaveen Algemene begraafplaats Klazienaveen
Grafstenen Klazienaveen Algemene begraafplaats Klazienaveen
Grafsteen Klazienaveen Algemene begraafplaats Klazienaveen 1

Algemene begraafplaats Klazienaveen

Van Echtenskanaal NZ
7891 TL Klazienaveen
grafmonumenten Klazienaveen RK Kerkhof Klazienaveen St. Hendricus
Grafmonument Klazienaveen RK Kerkhof Klazienaveen St. Hendricus
Grafmonumenten Klazienaveen RK Kerkhof Klazienaveen St. Hendricus 1

RK Kerkhof Klazienaveen St. Hendricus

Stellingstraat ZZ
7891 JA Klazienaveen
grafstenen Nieuw-Amsterdam Begraafplaats Nieuw-Amsterdam
Grafstenen Nieuw-Amsterdam Begraafplaats Nieuw-Amsterdam
Grafsteen Nieuw-Amsterdam Begraafplaats Nieuw-Amsterdam 1

Begraafplaats Nieuw-Amsterdam

Drijverspad
7833GG Nieuw-Amsterdam
grafsteen Nieuw-Dordrecht Begraafplaats Nieuw-Dordrecht
Grafmonument Nieuw-Dordrecht Begraafplaats Nieuw-Dordrecht
Grafmonumenten Nieuw-Dordrecht Begraafplaats Nieuw-Dordrecht 1

Begraafplaats Nieuw-Dordrecht

Klazienaveensestraat
7885 BA Nieuw-Dordrecht
grafmonument Nieuw-Schoonebeek Oude Begraafplaats Schoonebeek
Grafstenen Nieuw-Schoonebeek Oude Begraafplaats Schoonebeek
Grafsteen Nieuw-Schoonebeek Oude Begraafplaats Schoonebeek 1

Oude Begraafplaats Schoonebeek Nieuw-Schoonebeek

Europaweg
7766AD Nieuw-Schoonebeek
grafmonumenten Nieuw-Schoonebeek RK Kerkhof St. Bonifatius Nieuw-Schoonebeek
Grafmonument Nieuw-Schoonebeek RK Kerkhof St. Bonifatius Nieuw-Schoonebeek
Grafmonumenten Nieuw-Schoonebeek RK Kerkhof St. Bonifatius Nieuw-Schoonebeek 1

RK Kerkhof St. Bonifatius Nieuw-Schoonebeek

Kerkenweg
7766 AV Nieuw-Schoonebeek
grafstenen Nieuw-Weerdinge Begraafplaats Nieuw-Weerdinge
Grafstenen Nieuw-Weerdinge Begraafplaats Nieuw-Weerdinge
Grafsteen Nieuw-Weerdinge Begraafplaats Nieuw-Weerdinge 1

Begraafplaats Nieuw-Weerdinge

Weerdingerkanaal ZZ
7831 AL Nieuw-Weerdinge
grafsteen Roswinkel Begraafplaats Roswinkel
Grafmonument Roswinkel Begraafplaats Roswinkel
Grafmonumenten Roswinkel Begraafplaats Roswinkel 1

Begraafplaats Roswinkel

Pastorieweg
7895AV Roswinkel
grafmonument Schoonebeek Begraafplaats Schoonebeek
Grafstenen Schoonebeek Begraafplaats Schoonebeek
Grafsteen Schoonebeek Begraafplaats Schoonebeek 1

Begraafplaats Schoonebeek

Kerkhoflaan
7761 AS Schoonebeek
grafmonumenten Veenoord Begraafplaats 'De Tweeling' Veenoord
Grafmonument Veenoord Begraafplaats 'De Tweeling' Veenoord
Grafmonumenten Veenoord Begraafplaats 'De Tweeling' Veenoord 1

Begraafplaats 'De Tweeling' Veenoord

Nieuwe weg
7844 ND Veenoord
grafstenen Veenoord Oude Begraafplaats Veenoord
Grafstenen Veenoord Oude Begraafplaats Veenoord
Grafsteen Veenoord Oude Begraafplaats Veenoord 1

Oude Begraafplaats Veenoord

Boerdijk
7844TC Veenoord
grafsteen Weiteveen Algemene begraafplaats Weiteveen
Grafmonument Weiteveen Algemene begraafplaats Weiteveen
Grafmonumenten Weiteveen Algemene begraafplaats Weiteveen 1

Algemene begraafplaats Weiteveen

Ellenbeek
7765 CZ Weiteveen
grafmonument Weiteveen RK Kerkhof O.L.V. Koningin van de Vrede Weiteveen
Grafstenen Weiteveen RK Kerkhof O.L.V. Koningin van de Vrede Weiteveen
Grafsteen Weiteveen RK Kerkhof O.L.V. Koningin van de Vrede Weiteveen 1

RK Kerkhof O.L.V. Koningin van de Vrede Weiteveen

Ambachtsweg
7765BX Weiteveen
grafmonumenten Zwartemeer Begraafplaats Zwartemeer
Grafmonument Zwartemeer Begraafplaats Zwartemeer
Grafmonumenten Zwartemeer Begraafplaats Zwartemeer 1

Begraafplaats Zwartemeer

Verlengde van Echtenskanaal NZ
7894EA Zwartemeer
grafstenen Zwartemeer RK Kerkhof Zwartemeer
Grafstenen Zwartemeer RK Kerkhof Zwartemeer
Grafsteen Zwartemeer RK Kerkhof Zwartemeer 1

RK Kerkhof Zwartemeer

Hogeweg
7894 AS Zwartemeer

Begraafplaatsen in de omgeving van Emmen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Emmen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.