Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in AmerongenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Amerongen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Amerongen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Amerongen en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 20 minuten rijden van Amerongen.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Amerongen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van natuursteen

Grafstenen Amerongen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Amerongen

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van brons

Grafmonument Amerongen

7
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Amerongen van glas

Grafsteen Amerongen

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Maart 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Maart 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2024
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Maart 2024
Zeist

Veelgestelde vragen

Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Amerongen?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Amerongen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Amerongen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Amerongen Algemene Begraafplaats Amerongen
Grafstenen Amerongen Algemene Begraafplaats Amerongen
Grafsteen Amerongen Algemene Begraafplaats Amerongen 1

Algemene Begraafplaats Amerongen

Aan de rand van Amerongen en grenzend aan het Amerongse Bos ligt de Nieuwe Algemene Begraafplaats. Deze begraafplaats werd eind jaren '30 van de vorige eeuw aangelegd en is geheel omring door statige hoge hagen. Het oudste gedeelde is aan de voorzijde en is voorzien van half concentrisch lopende paden. Het achterste nieuwe gedeelte is strakker ingedeeld, waar de grafmonumenten en grafstenen in rijen naast elkaar staan. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, algemene graven, daarnaast mogen urnen worden bijgezet in een particulier graf, urnenmuur of urnenzuil.

Holleweg
3958 EA Amerongen
grafsteen Amerongen Oude begraafplaats
Grafmonument Amerongen Oude begraafplaats
Grafmonumenten Amerongen Oude begraafplaats 1

Oude begraafplaats Amerongen

De Oude Begraafplaats van Amerongen is een rijksmonument en is te vinden aan de rand van het dorp aan de uitvalsweg richting Elst (Utr). De ingang bevindt zich schuin tegenover huisnummer 6 aan de Rijksstraatweg. De fraaie oude grafmonumenten, grafzerken en graftombes geven de begraafplaats een authentieke sfeer.

Rijksstraatweg
3958EP Amerongen