Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk alle winkels

Grafstenen in MaassluisInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Maassluis? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Maassluis en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 20 minuten rijden van Maassluis.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Maassluis?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van natuursteen

Grafstenen Maassluis

2
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van glas

Grafsteen Maassluis

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Maassluis

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van brons

Grafmonument Maassluis

7
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Maassluis van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“toonbeeld van stijl, eenvoud en oorspronkelijkheid“

Geachte heer, mevrouw, Mede namens mijn broer wil ik u dank zeggen voor de prettige en vakkundige manier waarop dit tot stand gekomen is. Het ontwerpen van een gedenkteken is een creatieve bezigheid waarin de wensen van de nabestaanden en het vakmanschap van de ontwerper en leverancier tot een concreet resultaat in steen moeten leiden. Dat is bij ons uitstekend gelukt. Het gedenkteken is een toonbeeld van stijl, eenvoud en oorspronkelijkheid. Geheel in de geest van de overledene. Met vriendelijke groet, Derk Poot

Maart 2016
Maassluis

“Vakkundige en professionele service“

Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige en professionele service van Den Hollandsche. Vanaf de tekentafel tot de uiteindelijke plaatsing zijn wij bijzonder goed gehoord en respectvol begeleid. Het gedenkteken van onze moeder is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden, maar ook precies zoals zij was: warm, natuurlijk en eenvoudig maar met klasse. In een verdrietige tijd weet Den Hollandsche als geen ander hoe belangrijk de kleine dingen kunnen zijn.

Oktober 2015
Maassluis

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Maart 2017
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

November 2016
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

Juli 2016
Oud-beijerland

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Maassluis

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Maassluis maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Maassluis Algemene Begraafplaats Maassluis

Algemene Begraafplaats Maassluis

Willem de Zwijgerstraat
3143 LR Maassluis

Grafstenen Algemene Begraafplaats Maassluis

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Maassluis

grafsteen Maassluis Begraafplaats en Crematorium De Dijk

Begraafplaats en Crematorium De Dijk Maassluis

Hooge Zeedijk
3143 LT Maassluis
grafmonument Maassluis St.Barbara RK (parochie Andreas, Petrus en Paulus

St.Barbara RK (parochie Andreas, Petrus en Paulus Maassluis

Reviusplein
3141SV Maassluis