Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in PernisInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Pernis

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Pernis? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Pernis en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 10 minuten rijden van Pernis.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Mei 2024
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

Mei 2024
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Oud-beijerland

“ Veel mooie reacties“

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel. Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken. Veel mooie reacties gehad van vrienden en kennissen over het gedenkteken. Inmiddels al een jaar geleden dat ze stierf. Het blijft nog erg onwerkelijk. Op deze manier hebben we haar een mooie plek gegeven om te gedenken.

Mei 2024
Den haag

“heel mooi geworden.“

Wij zijn donderdag meteen na schooltijd gaan kijken en vinden het heel mooi geworden.

Mei 2024
Papendrecht

Welke collecties leveren wij in Pernis?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van natuursteen

Grafstenen Pernis

2
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Pernis

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van brons

Grafmonument Pernis

7
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Pernis van glas

Grafsteen Pernis

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Pernis?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Rotterdam om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Pernis Begraafplaats Pernis

Begraafplaats Pernis

Sinds 1934 hoort Pernis bij Rotterdam. De algemene begraafplaats Pernis bevindt zicht aan de westkant van het dorp. Het is een relatief kleine begraafplaats en beschikt ook over een urnentuin, enkele urnenmuren en een strooiveld. Er is tevens een aula aanwezig voor ongeveer 100 mensen. De begraafplaats kende vroeger alleen beperkte openingstijden, maar sinds enkele jaren zijn deze openingstijden jaarlijks gedurende de zomermaanden verruimd.

Ring
3195XT Pernis

Grafstenen Begraafplaats Pernis

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Pernis

Begraafplaatsen in de omgeving van Pernis

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Pernis maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.