Grafstenen in LeidenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Leiden? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Leiden en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Leiden.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Leiden?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van natuursteen

Natuursteen grafmonumenten

2
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van glas

Glazen grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Leiden

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van brons

Brons voor gedenktekens

7
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Leiden van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“Nog mooier dan we voor ogen hadden.“

Wat is het monumentje prachtig geworden. Nog mooier dan we voor ogen hadden. We zijn er ontzettend blij mee hoe verdrietig de aanleiding ook is. We willen dan ook iedereen die er, op wat voor manier dan ook, aan mee heeft gewerkt/geholpen, ontzettend bedanken! Wat leuk trouwens dat ze de bloemetjes weer opnieuw gepoot hebben.

Oktober 2014
Leiden

“Zo mooi ziet het eruit!“

Goedemiddag.Ik wilde even laten weten dat wij heel erg blij zijn met (...) z'n graf. Zo mooi ziet het eruit!!!! Springt er gelijk uit als je aan komt lopen. Zeker de foto staat op een mooie plek. Heel erg bedankt

November 2013
Leiden

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Maart 2017
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

November 2016
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

Juli 2016
Oud-beijerland

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Leiden
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Leiden Rhijnhof

Rhijnhof Leiden

Laan te Rhijnhof
2332 HZ Leiden
grafsteen Leiden Zijlpoort

Zijlpoort Leiden

Haven
2312 ML Leiden

Begraafplaatsen in de omgeving van Leiden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Leiden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.