Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in MidwoldaInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Midwolda

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Midwolda? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Midwolda en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Groningen. Op minder dan 30 minuten rijden van Midwolda.

Inspiratiewinkel Groningen Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Midwolda?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Midwolda

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Midwolda van glas

Grafstenen van glas

“natuurlijk, eenvoudig, stoer en sprekend“

Het gedenkteken is geworden zoals we graag wilden. Voor ons bevat het cortenstaal het levensverhaal van Jesse. Het prachtige glas met tekst is de omslag van het boek, het vertelt waar het verhaal over gaat. Elke bezoeker heeft zijn eigen vertelling. Het gedenkteken is natuurlijk, eenvoudig, stoer en sprekend. Het past bij onze zoon en dat is voor ons belangrijk. Wij zijn dus heel erg blij met dit mooie ontwerp! Hartelijke groet,

Juni 2024
De marne

“Helemaal naar onze wens“

De plaat is prachtig geworden, exact als op het ontwerp. Ik heb heel veel mensen de foto gestuurd. Hier zijn heel veel positieve reacties gekomen en met name dat de plaat zo mooi is geworden. Nogmaals hartelijk dank voor de prettige begeleiding.

Juni 2024

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Zevenaar

“Beste Geert van der wielen,“

Bedankt voor het ontwerp van het graf van Riekje. Het is prachtig geworden, precies zoals we ons hadden voorgesteld. We sturen een foto zodat je het zelf kunt zien. Hartelijk bedankt, Erwin Vermeire & Els Sikon.

Juni 2024

“Goedemorgen , “

Graag had ik jullie laten weten dat we enorm blij zijn met het resultaat van het mooie monument voor onze Eleni . Zeer mooi gedaan , en uiterst tevreden . Alvast dank Vanessa Loucatos

Juni 2024

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Groningen om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Midwolda

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Midwolda maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Midwolda Begraafplaats Midwolda
Grafstenen Midwolda Begraafplaats Midwolda
Grafsteen Midwolda Begraafplaats Midwolda 1

Begraafplaats Midwolda

Hoofdweg
9681 AL Midwolda