Vandaag: Extra inspiratiedag Bekijk winkel

Grafstenen in NijmegenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Nijmegen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Nijmegen en omgeving, zoals in Lent, Nijmegen en Nymegen. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Nijmegen.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Nijmegen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van natuursteen

Grafstenen Nijmegen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van glas

Grafsteen Nijmegen

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Nijmegen

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van brons

Grafmonument Nijmegen

7
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Nijmegen van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

December 2016
Nijmegen

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Juni 2016
Nijmegen

“We zijn er erg blij mee.“

Onlangs hebben we het gedenkteken voor onze moeder opgefleurd, dat kort daarvoor door Den Hollandsche Gedenktekens was geplaatst. We krijgen veel mooie reacties van familie en vrienden. Ze vinden het goed bij haar haar passen. We zijn er erg blij mee. De kinderen

Mei 2016
Nijmegen

“heel blij met het mooie resultaat“

Ik wil u hiermee hartelijk danken voor de werkzaamheden. Wij zijn, ondanks het verdriet, heel blij met het mooie resultaat. Nogmaals hartelijk dank.

December 2015
Nijmegen

“Vol lof“

Ik wil even laten weten dat ik het gedenkteken prachtig vind! Wilt u mijn complimenten overbrengen aan de makers?! Ook anderen die het gezien hebben zijn vol lof. Hartelijke dank hiervoor.

November 2013
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Nijmegen
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nijmegen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nijmegen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.