Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in OudewaterInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Oudewater

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Oudewater? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Oudewater en omgeving, zoals in Hekendorp, Oudewater, Papekop en Snelrewaard. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 30 minuten rijden van Oudewater.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Oudewater?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Oudewater

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Oudewater van glas

Grafstenen van glas

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Juni 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Juni 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Juni 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Juni 2024
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Juni 2024
Zeist

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Nieuwegein om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oudewater

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oudewater maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Oudewater Nederlands Hervormd Begraafplaats Oudewater

Nederlands Hervormd Begraafplaats Oudewater

MAUSOLEUM met HEK op de in 1829 aan de Waardsedijk aangelegde Nederlands Hervormde begraafplaats. In 1895 werd in neoclassicistische stijl het mausoleum opgetrokken voor de familie Peperkamp. Het gebouwtje heeft de vorm van een klassieke tempel waar voor zes graven plaats is.

Waardsedijk
3421 NH Oudewater

Grafstenen Nederlands Hervormd Begraafplaats Oudewater

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Nederlands Hervormd Begraafplaats Oudewater