Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in WageningenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Wageningen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Wageningen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Wageningen en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Barneveld. Op minder dan 25 minuten rijden van Wageningen.

Inspiratiewinkel Barneveld Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Wageningen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Wageningen

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van glas

Grafstenen van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Mei 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Mei 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Mei 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wageningen?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wageningen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wageningen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Wageningen Begraafplaats De Leeuwerenk

Begraafplaats De Leeuwerenk Wageningen

Deze omvangrijke Begraafplaats werd in 1902 in gebruik genomen als aanvulling op de oude Begraafplaats die nog aan de toenmalige Rijksweg was gelegen en die al sinds 1828 in gebruik was maar vol was geraakt.
De locatie ligt op ruime afstand en aan de noordoostkant van de bebouwde kern van Wageningen, richting Bennekom en Wageningen-Hoog. De ontwerper Springer heeft de Engelse landschapsstijl aangehouden en herkenbaar zijn dan ook de cirkel- en ellipsvormen in een als park ingericht terrein. Het terrein bestaat uit drie delen: een Algemeen gedeelte, een Israëlitisch deel (links van de ingang en tevens het oudste) en ook een R.K.-gedeelte dat rechts van de ingang is gesitueerd.
Palen zijn niet toegestaan

Oude Diedenweg
6704 AD Wageningen

Grafstenen Begraafplaats De Leeuwerenk Wageningen

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats De Leeuwerenk Wageningen

grafsteen Wageningen Rouwcentrum Wageningen

Rouwcentrum Wageningen

Buissteeg
6704 AG Wageningen