Vrijblijvend inspiratie opdoen Bekijk alle winkels

Grafstenen in WageningenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Wageningen? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Wageningen en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Ochten. Op minder dan 20 minuten rijden van Wageningen.

Inspiratiewinkel Ochten Bekijk assortiment Hoe werkt het?
grafstenen Wageningen Begraafplaats De Leeuwerenk

Begraafplaats De Leeuwerenk Wageningen

Deze omvangrijke Begraafplaats werd in 1902 in gebruik genomen als aanvulling op de oude Begraafplaats die nog aan de toenmalige Rijksweg was gelegen en die al sinds 1828 in gebruik was maar vol was geraakt.
De locatie ligt op ruime afstand en aan de noordoostkant van de bebouwde kern van Wageningen, richting Bennekom en Wageningen-Hoog. De ontwerper Springer heeft de Engelse landschapsstijl aangehouden en herkenbaar zijn dan ook de cirkel- en ellipsvormen in een als park ingericht terrein. Het terrein bestaat uit drie delen: een Algemeen gedeelte, een Israëlitisch deel (links van de ingang en tevens het oudste) en ook een R.K.-gedeelte dat rechts van de ingang is gesitueerd.
Palen zijn niet toegestaan

Oude Diedenweg
6704 AD Wageningen

Grafstenen Begraafplaats De Leeuwerenk Wageningen

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats De Leeuwerenk Wageningen

Welke collecties leveren wij in Wageningen?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van natuursteen

Grafstenen Wageningen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van glas

Grafsteen Wageningen

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Wageningen

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van brons

Grafmonument Wageningen

7
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Wageningen van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Maart 2017
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

December 2016
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

November 2016
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Juni 2016
Nijmegen

“Wij vonden dat het er mooi uitzag“

Ik ben met mijn moeder bij het graf geweest en wij vonden dat het er mooi uitzag. Wij willen jullie hierbij hartelijk bedanken voor de tijd die jullie namen en het hele proces van wensen tot uitvoering.

Mei 2016
Apeldoorn

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Wageningen
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wageningen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wageningen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.