Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk alle winkels

Grafstenen in WoerdenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Woerden? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Woerden en omgeving, zoals in Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Mijdrecht. Op minder dan 30 minuten rijden van Woerden.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk assortiment Hoe werkt het?
grafstenen Harmelen 't Spijck
Grafstenen Harmelen 't Spijck
Grafsteen Harmelen 't Spijck 1

't Spijck Harmelen

De algemene begraafplaats 't Spijck ligt een stukje buiten het dorp Harmelen. Daardoor is het ook erg rustig gelegen. De rechthoekige en open indeling van het terrein zijn kenmerkend voor een begraafplaats uit de jaren '60. Inmiddels is de begroeiing rondom is inmiddels al dusdanig dat de begraafplaats ook mooi beschut ligt. Naast het algemene gedeelte, is er ook een katholiek deel. De begraafplaats bevat ook een diverse asbestemmingen.

Dorpeldijk
3481 GW Harmelen
grafsteen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik
Grafmonument Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik
Grafmonumenten Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik 1

Algemene Begraafplaats Kamerik

Iets ten noorden van de dorpskern van Kamerik, aan de Kamerikse Wetering ligt de algemene begraafplaats. De hele begraafplaats is omsloten door kanalen die zo typerend zijn voor dit gebied. Dankzij deze landelijke ligging is de begraafplaats een rustieke plek ver van alle drukte. Bij de ingang is een ruime parkeerplaats

Van Teylingenweg
3471 GE Kamerik
grafmonument Woerden Algemene Begraafplaats Woerden

Algemene Begraafplaats Woerden

De begraafplaats ligt als een schiereiland ingesloten tussen waterpartijen die zijn ontstaan door zandwinning. De tuin is een ontwerp van tuinarchitect Leonard Springer. Kenmerkend is de in Amsterdamse school stijl gebouwde aula.

Meeuwenlaan
3443 BC Woerden

Grafstenen Algemene Begraafplaats Woerden

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Woerden

grafmonumenten Woerden Rijnhof

Rijnhof Woerden

Geestdorp
3444 BD Woerden

Grafstenen Rijnhof Woerden

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Rijnhof Woerden

Welke collecties leveren wij in Woerden?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van natuursteen

Grafstenen Woerden

2
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van glas

Grafsteen Woerden

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Woerden

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van brons

Grafmonument Woerden

7
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2016
Woerden

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2017
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

December 2016
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

April 2016
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Maart 2016
Woerden

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Woerden
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Woerden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Woerden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.