Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in WoerdenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Woerden

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Woerden? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Woerden en omgeving, zoals in Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Nieuwegein. Op minder dan 25 minuten rijden van Woerden.

Inspiratiewinkel Nieuwegein Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Woerden?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van natuursteen

Grafstenen Woerden

2
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Woerden

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van brons

Grafmonument Woerden

7
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Woerden van glas

Grafsteen Woerden

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

April 2024
Woerden

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

April 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

April 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

April 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

April 2024
Woerden

Veelgestelde vragen

Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Woerden?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Woerden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Woerden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik
Grafstenen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik
Grafsteen Kamerik Algemene Begraafplaats Kamerik 1

Algemene Begraafplaats Kamerik

Iets ten noorden van de dorpskern van Kamerik, aan de Kamerikse Wetering ligt de algemene begraafplaats. De hele begraafplaats is omsloten door kanalen die zo typerend zijn voor dit gebied. Dankzij deze landelijke ligging is de begraafplaats een rustieke plek ver van alle drukte. Bij de ingang is een ruime parkeerplaats

Van Teylingenweg
3471 GE Kamerik
grafsteen Woerden Algemene Begraafplaats Woerden

Algemene Begraafplaats Woerden

De begraafplaats ligt als een schiereiland ingesloten tussen waterpartijen die zijn ontstaan door zandwinning. De tuin is een ontwerp van tuinarchitect Leonard Springer. Kenmerkend is de in Amsterdamse school stijl gebouwde aula.

Meeuwenlaan
3443 BC Woerden

Grafstenen Algemene Begraafplaats Woerden

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Woerden

grafmonument Woerden R.K. kerkhof Hoge Wal

R.K. kerkhof Hoge Wal Woerden

Torenwal
3441 EC Woerden