Compact kindermonument met tekening op glas

Op de ronde natuurstenen basis van dit kindermonument is een sierlijke, meanderende rivier uitgeslepen die gevuld is met glasparels. De glasparels zijn allemaal in verschillende pasteltinten gekleurd. Boven de rivier 'vliegen' ook twee vlindertjes die ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26899
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Onderhoudsvrij
Dieren Vogel
Graftype Kort graf
Kleur Blauw, Grijs, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Lantaarn
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op de ronde natuurstenen basis van dit kindermonument is een sierlijke, meanderende rivier uitgeslepen die gevuld is met glasparels. De glasparels zijn allemaal in verschillende pasteltinten gekleurd. Boven de rivier 'vliegen' ook twee vlindertjes die van rvs zijn gemaakt. De smalle ronde bronzen lantaarn, met daar bovenop het bronzen vogeltje, zal warmte en licht geven in het donker. De staande glasplaat valt ongetwijfeld op door de kleurrijke tekening. Het gaat hier om een glasprint en zal zeer lange tijd mooi van kleur blijven. Om de glasplaat is een boog van natuursteen toegevoegd. Deze bevat opschriften als de naam en datums. Omdat deze zijn ingegraveerd en met extra lagen verf beschilderd, blijft ook dit jarenlang mooi van kleur.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.