Kort kindermonument met speelblokken en giraf

Kort kindermonument met speelblokken en giraf foto 1
Blokken die zo uit een blokkendoos lijken te komen, maar dan van natuursteen. Deze speelse elementen laten meteen zien dat dit gedenkteken voor een kind is ontworpen. Het kindermonument heeft beperkte afmetingen en is daarom geschikt voor een kort graf... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35600
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Giraf
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Grijs, Rood
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Blokken die zo uit een blokkendoos lijken te komen, maar dan van natuursteen. Deze speelse elementen laten meteen zien dat dit gedenkteken voor een kind is ontworpen. Het kindermonument heeft beperkte afmetingen en is daarom geschikt voor een kort graf. Om het geheel echt persoonlijk en uniek te maken, zijn er persoonlijke teksten in de natuurstenen speelblokken gezandstraald en ingeschilderd. Ook zijn de voet- en handafdrukken uniek. Het is mogelijk om grotere unieke elementen in het monument aan te brengen, waardoor het gedenkteken nog duidelijker een heel eigen stijl krijgt. Zo is er in dit kindermonument een giraf van glas toegevoegd, die door glasfusing zijn kleuren heeft gekregen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.