Glazen grafmonument met kinderboek figuren

Op een monument voor een kindergraf wordt vaak gekozen voor versieringen of illustraties die aansluiting bij de beleving van een kind. Een figuur of illustratie uit het favoriete boek van een kind maakt het kindergedenkteken dan ook extra persoonlijk. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35187
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Film en televisie, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern
Dieren Vlinder
Kleur Blauw, Grijs, Lichtblauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op een monument voor een kindergraf wordt vaak gekozen voor versieringen of illustraties die aansluiting bij de beleving van een kind. Een figuur of illustratie uit het favoriete boek van een kind maakt het kindergedenkteken dan ook extra persoonlijk. De illustraties in dit glazen grafmonument komen ook uit een kinderboek en deze zijn aangebracht op de glazen letterplaat. Daarbij is ook de naam toegevoegd. De staande steen achter de glazen letterplaat zorgt voor een fraaie solide achtergrond en ook hier is een illustratie gemaakt. Achter de letterplaat is ruimte gemaakt voor beplanting, zodat het grafmonument ook wat groen krijgt. De rest van het liggende deel is lichtgrijs van kleur. Deze natuurstenen randen zijn ietwat ruw gemaakt, waardoor deze lichte kleur ontstaat. De ruimte daarbinnen is met lichtblauwe stenen opgevuld.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen