Glazen hart in kindermonument

Glazen hart in kindermonument foto 1
Dit bijzondere kindermonument bevat veel speelse elementen van glas en RVS. De basis van dit monument bestaat uit een omranding op het liggende deel en drie zuilen van natuursteen, die door de matte afwerking en de grijze kleur een zachte uitstraling h... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33185
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productsoort Band, strook of strip, Glazen foto
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit bijzondere kindermonument bevat veel speelse elementen van glas en RVS. De basis van dit monument bestaat uit een omranding op het liggende deel en drie zuilen van natuursteen, die door de matte afwerking en de grijze kleur een zachte uitstraling hebben. Hierdoor valt meteen het grote hart van blauw matglas op, waarop de naam met wit emaille is aangebracht en waarin ook een vlindervorm is uitgespaard. Hier doorheen loopt een speels lint van rvs, dat sierlijk op het graf is aangebracht. Op de hoogste zuil is een tweede vlinder te ontdekken. Deze is van een blauw gekleurd helder glas. Als extra persoonlijk detail is een mooie zwart wit foto op een glasplaatje met geknabbelde randen, met daarachter het derde vlindertje, prominent vooraan in het monument geplaatst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.