Grafsteen voor een jongen

Deze grafsteen met glazen elementen is gemaakt voor een jongen. Om het stoere aspect goed uit te beelden is er gekozen voor grijs natuursteen, waarvan het oppervlak mat is gehouden. Het liggende deel is helemaal omrand met dit natuursteen en als extra ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35407
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto, Lantaarn, Split
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen met glazen elementen is gemaakt voor een jongen. Om het stoere aspect goed uit te beelden is er gekozen voor grijs natuursteen, waarvan het oppervlak mat is gehouden. Het liggende deel is helemaal omrand met dit natuursteen en als extra detail zijn de hoeken afgerond. Op deze omranding zorgen drie wolkjes van glas voor extra sfeer. Ze hebben elk een eigen persoonlijke tekst. Doordat het liggende deel verder bedekt is met witte kiezels, ontstaat er eenheid en rust. Het staande deel bestaat uit twee elementen. Het meest opvallende deel is natuurlijk de glazen letterplaat die opgemaakt is met de persoonlijke data, teksten en foto. Wij helpen u dan ook graag om hiervoor een passende en unieke compositie te ontwerpen. Schuin achter de glazen letterplaat is een lettersteen toegevoegd die van hetzelfde materiaal is als de omranding. Op dit deel zijn sterren van RVS toegevoegd en in het steen gestraald die als extra stoere decoratie dienen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.