Glazen grafmonument voor kindergraf

Het helderblauwe grafmonument kenmerkt zich door de frisse uitstraling en vriendelijke vormen. Voor de decoraties en de aankleding zijn wolken als leidraad genomen. Het grote glazen hart dient als letterplaat en is voorzien van een kleurrijke print met... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22297
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Lichtblauw
Liggende deel Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het helderblauwe grafmonument kenmerkt zich door de frisse uitstraling en vriendelijke vormen. Voor de decoraties en de aankleding zijn wolken als leidraad genomen. Het grote glazen hart dient als letterplaat en is voorzien van een kleurrijke print met de opschriften die in het glas is gemaakt. Hiervoor kunnen we een speciale compositie maken, waarbij we gebruik maken van de aangeleverde foto's en de wensen en ideeën van de familie. Vanuit dit proces is het wolkenthema ontstaan. Het liggende deel is van natuursteen gemaakt, maar dat is niet te zien, want de omranding is bedekt met een laagje glas in een hele frisse blauwe kleur waardoor het natuursteen geheel wordt bedekt. In het blauwe glas zijn op verschillende plekken speelse gele sterren gemaakt die met glasfusing zijn versmolten. Het middelste deel van het graf is bedekt met lichtgrijs grind en dit gedeelte is op een fraaie manier in tweeën gedeeld door een sierlijke natuurstenen strook die bedekt is met glasparels.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen